Klantcase

Begeleiden verkoop

Als een van de grootste werkgevers in Nederland, met internationale allure en een grote maatschappelijke betrokkenheid in mobiliteit, kijken wij met regelmaat naar de performance van onze activiteiten en evalueren wij of deze nog in lijn liggen met de huidige groepsstrategie.

Een van de bedrijfsonderdelen werd zodoende in de etalage gezet. Als actieve speler op het gebied van divestements & investments beschikte onze eigen M&A afdeling over onvoldoende capaciteit.

In deze fase hebben wij TIF ingeschakeld. Wij weten van hen dat zij de dynamiek van onze business kennen en vinden het erg fijn dat zij, gezien hun specialisme, beschikken over een uitstekend netwerk in financiële interim M&A specialisten, ook met Corporate Finance ervaring.

 

“Het model dat TIF hanteert is transparant en helder in 5 fases weergegeven. Hierin komt de werkwijze goed tot uitdrukking; een grote mate van betrokkenheid en een vernieuwend beloningsstructuur gericht op maximaal rendement.”

 

Als resultaat heeft TIF een onafhankelijke adviseur ingezet die voor ons als sell-side adviseur de ideale potentiële kopers of strategische partners heeft geïdentificeerd en een optimaal en succesvol verkoopproces heeft georganiseerd en begeleid. Nadien zijn zowel TIF als de Interim M&A specialist betrokken gebleven, wat hen juist zó kenmerkt.

Benieuwd wat The Interim Financials
voor jouw organisatie kan betekenen?